Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Красимир Петров даде мнението си след равенството на своя тим с Арда. Двата тима не успяха да си вкарат и завършиха 0:0, като и двамата вратари се отличиха с хубави спасявания.

“Дисциплината в играта ни в защита ни донесе това равенство. На няколко моменти се пропукахме, но го отдавам на това, че Арда разполага с доста добра индивидуална класа. Радващо е, че Янко беше в тона на мача през целите 90 минути.

Променихме позициите на футболистите във фаза защита на полувремето. Смятам, че в повечето моменти се получи. Доколкото разбрах някакъв нерв е засегнал Занев и състоянието не му е много добро, но ще имам по-късно повече информация.

Ел Мами Тетах е изключителен дрибльор. И той, и Ковачев са един тип футболисти. Ние бяхме нагласени по играта на Ковачев, но са един тип двамата. Бяхме готови за това нещо.

Аз казах и преди, мен ми дава увереност, че тези момчета тренират много добре, а когато това е така и се стремиш да спазваш указанията за играта в защита, съм сигурен, че ще има напредък.

Приятно е чувството да се видим с Тунчев, с него сме приятели. Получи се един добър двубой”, заяви Петров.