Наставникът на Арда - Стамен Белчев, заяви, че ще държи много на дисциплината в отбора. 
"Тук съм бил футболист в Кърджали. Играл съм 6 месеца. За сегашния отбор - имаме потенциал, можем да постигнем целта, която е поставена пред отбора. Целта е влизане в А група. Разликата с втория е 8 точки. Както са много, така са и малко. Бързо се стопяват. Надявам се да покажем едно добро лице и да бъдем постоянни в изявите си на терена. На това ще държа най-много.
Договорът ми е за година и половина. Знаете - когато не са доволни, по всяко време може да се прекрати. Шест месеца плюс една година. Държа много на дисциплината. Аз съм с играчите 2 или 3 часа на ден. Трябва всеки от тях да знае, че има сериозен ангажимент към футболния клуб - най-вече да си спазват правилата извън терена, в личния живот и т.н.
Ще опитаме да извлека максималното от всеки един от играчите. Първо, трябва да ми доставя удоволствие с работата. Има неща, които трябва да се подобрят. Нека да остане за съблекалнята това. Всеки един мач е важен. Не деля мачовете на важни и неважни. Дали играем срещу първия, или последния ще подходим по един и същи начин. Не трябва да гледаме класирането. Трябва да покажем най-доброто на това, което сме способни", сподели бившият треньор на ЦСКА-София пред "Диема".