Локомотив Пловдив загуби с 2:3 от Национал в мач от 17 кръг е Елитната до 15 години. Срещата имахте възможност да гледате НА ЖИВО в GlasTV.

Черно-белите поведоха още в началото на срещата с гол на Велислав Шопов, но до края на полувремето допуснаха обрат с голове на Михаил Милев и Мартин Савов. Малко преди края на втората част смърфовете стигнаха до изравнително попадение чрез Сали Садъков. За да е пълна драмата в последната секунда на мача след невероятен самостоятелен пробив на Кристиян Иванов гостите стигнаха до победата.

Футболната драма не се отрази добре на родители, които присъстваха на мача. След изравнителния гол на Локо родител на дете на черно-белите започна да ругае по наставника на гостите, но след дошлия бързо победен гол за Национал, хукна да се саморазправя с родители от столицата, които бурно се радваха. За щастие негов приятел го застигна и до физически сблъсък не се стигна.

Очаквайте по-късно днес ВИДЕО репортаж от двубоя. От 14:00 часа GlasTV ще излъчи срещата между Локо Пд и Марково от 17-ия кръг на Елитната до 17 години.