Единият от съпрезидентите на ВК Левски София Владимир Николов говори, след като “сините” спечелиха шампионската титла в ефбет Супер Волей.

“Ники Желязков промени отбора - даде шанс на тези таланти да разцъфнат! Средната ни възраст е 20 години! Фактът , че станахме шампиони по правилния начин, този който ние смятаме и даде резултати”, заяви Владо Николов веднага след триумфа на Левски.

Тези деца дадоха всичко най-добро от себе си. Не е лесно, трябва да се правят и компромиси. Ще се съберем в следващите дни и ще говорим. Надявам се да вземем точните решения."

“Тези деца дадоха всичко най-добро от себе си. Не е лесно, трябва да се правят и компромиси. Ще се съберем в следващите дни и ще говорим. Надявам се да вземем точните решения. Спечелването на титлата е още по-сладка. Стигнахме до нея благодарение не спортно-техническите ни умения. Начинът, по който отборът ни бе подреден от Ники Желязков, ни даде предимството”, добави Николов.

“9 от момчетата ще са същите и през следващия сезон. ЦСКА показаха много стойностен волейбол! Изключително щастлив съм, че успяхме да победим”, продължи Николов.

“В Шампионската лига е много сложно. Не знам, много зависи от жребия. Може да е група и да ни е трудно, може да е поносимо. Ако играем срещу италиански, полски турски отбори, ще бъде трудно за тези млади състезатели. Предстои ни да се срещнем с партньорите и да вземе решения”, завърши Владо Николов пред Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto