Манчестър Юнайтед ще реши породилите се проблеми с Алехандро Гарначо вътре в клуба, но без някакви сериозни последствия за играча, информират различни медии и източници около “Олд Трафорд”. В събота крилото започна титуляр при равенството с Борнемут (2:2), но бе заменен на почивката, а след мача Ерик тен Хаг отправи критики към представянето му.

Това очевидно не е допаднало на аржентинеца, който бе “хванат” да “харесва” публикации в социалните мрежи, критикуващи нидерландския наставник за отношението му към 19-годишния играч. Гарначо бързо е премахнал своите “харесвания” на въпросните постове, а разкаянието му е било приветствано в Манчестър Юнайтед. Именно това действие и му е спечелило бързо помилване и липса на по-сериозни последствия след случката през уикенда. Все пак между него и Тен Хаг е бил проведен разговор по отношение на отговорностите на играчите, когато бъдат ползвани социалните мрежи и вътрешния правилник за това. Бившият наставник на Аякс бе критикуван многократно в последните седмици

Това е съвсем различен подход от този в началото на сезона, когато именно в “Туитър” Джейдън Санчо нападна своя наставник, след като бе критикуван след мача с Арсенал. Впоследствие той бе отстранен от първия тим след отказ да се извини, а през януари бе даден под наем на Борусия Дортмунд.

Последвайте каналите ни в: