Момчетата от втория тим на Лудогорец U16 подчиниха с 3:1 Левски (Дунав). Срещата от шампионата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Точен за разградчани в началото бе Йоан Узунов, който откри резултата. Двата отбора се оттеглиха на полувремето с реми 1:1.

През втората част на срещата талантите на Шампионите успяха да увеличат преднината си след изпълнение на още два точни удара. За 2:1 се разписа Джем Юсуф. Крайното 3:1 оформи Стилиян Георгиев, който оплете кълбото в мрежата на Дунав след отсъдена дузпа.

Играчите надграждат футболните си умения след всяка среща, което е видно и от постигнатата победа, с която можем да се поздравим, коментира старши треньорът на втория отбор на Лудогорец U16 Георги Керкелов.

В следващия шампионатен мач разградският тим предстои да гостува на Филип Тотю (Две могили). Срещата е насрочена за идния четвъртък.

 

торият отбор на Лудогорец U14 надви с 3:1 Левски (Русе). Шампионатният мач се изигра в комплекс "Гнездо на орли". 

Точни за "зелените" бяха Джейхан Али, Давид Насъф и Михаил Спасов. Единственото попадение на противниците падна след оформянето на класическия резултат 3:0.

Поздравявам момчетата за победата, личи си израстването им след всеки мач, коментира старши треньорът на Лудогорец U14 II Георги Керкелов.

Още в четвъртък предстои "орлетата" да изиграят следващата си среща. За нея те ще гостуват на съперниците от Филип Тотю (Две могили).

Девойките от отбора на Лудогорец до 13-годишна възраст записаха силно представяне и спечелиха първия регионален турнир „Футбол за всички“. Пилотното издание се организира от ФК Спартак (Варна). В изявата, която се проведе в Спортния комплекс „Локомотив“ в морската ни столица, участваха шест отбора.

Девойките на страши треньора Елена Пеева се отличиха като единствения тим, който завърши участието си с три от три безапелационни успеха. В играта им си пролича силната мотивация и хъс, видими и в крайните резултати от срещите. "Орлиците" се наложиха над ЖФК Варна с 9:0, биха ФК Гранд Про с 6:2 и сломиха Черноморец (Бургас) с 4:1.

Лудогорец излезе отново на първото място и в надпреварата за най-добър защитник. Титлата бе присъдена на „орлицата“ Белослава Горчева.

Много съм доволна от момичетата. Знам, че могат и още, но не сме се подготвили на максимум, коментира гордият наставник на девойките на Лудогорец до 13-годишна възраст Елена Пеева.