Отборът на Локомотив (Пловдив) до 16 години записа първа победа в Елитната група. Момчетата на Даниел Димитров надвиха с 3:0 Пирин в мач от втория кръг на първенството.

През първата част двата отбора не съумяха да си отбележат и се оттеглиха на почивка при резултат 0:0. Най-чистите положения през първите 45 минути се откриха пред Никола Ставрев и Росен Кръстев.

В началото на втората част играч на Пирин се озова сам срещу Петър Кръстев, като стреля покрай целта. В 48-ата минута Локомотив откри резултата. Никола Ставрев засече центриране от дясно и даде преднина на “черно-белите”. Шест минути по-късно Виктор Караджов покачи на 2:0. Малко след това играч на Пирин бе изгонен и “орлетата” останаха с 10 души на терена. Крайното 3:0 оформи Божидар Банков.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години постигна първа победа в Елитната група. Възпитаниците на Добрин Орловски надвиха с 2:0 Черно море (Варна). Двубоят от втория кръг на първенството се игра на изкуствения терен на “Лаута”.

В 12-ата минута Петър Койрушки пробва центриране в наказателното поле на гостите, а топката срещна напречната греда. Три минути по-късно “моряците” отговориха със силен, но неточен изстрел. В 28-ата минута Локомотив получи правото да изпълни дузпа. Играч на варненци игра с ръка в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Дариус Дуролари, който не сбърка за 1:0.

В началото на втората част Черно море организира две опасни атаки пред вратата на Локомотив. В 58-ата минута Дуролари се озова на добра позиция и стреля, топката мина покрай целта. В 65-ата минута “черно-белите” удвоиха своята преднина. Прецизно изпълнен фаул на Методи Клисуранов направи резултата 2:0. До края на срещата нови попадения не паднаха, като в последните минути на срещата Черно море не успя да се възползва от своите шансове пред вратата на Локомотив.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 17 години загуби гостуването си на Славия в София. “Белите” спечелиха с 2:1 в кв. “Овча Купел” във втория кръг на Елитната група. “Черно-белите” откриха резултата чрез Аксел Велев. Домакините обаче успяха да отбележат много бързо два гола в рамките на минути и се поздравиха с трите точки.