След като очевидно ще продаде Усман Дембеле на ПСЖ, Барселона е близо до раздяла с още един свой футболист. Халфът Франк Кесие е близо до трансфер в саудитския Ал-Ахли, твърди испанската преса, както и Фабрицио Романо.

Според тях саудитците са изпратили оферта за 26-годишния полузащитник на стойност 15 млн. евро и тя най-вероятно ще бъде приета от Барселона. Арабите са предложили на Кесие и тригодишен договор, като той е уточнил личните си условия.

🚨🎖️| BREAKING: Al Ahli have just submitted official bid to Barcelona for Franck Kessié! €15M fee. The deal are VERY close. [@FabrizioRomano] #fcblive 🇨🇮🔥 pic.twitter.com/y7ndreGJbt

— BarçaTimes (@BarcaTimes) August 3, 2023

Смяташе се, че Франк Кесие е близо до трансфер в Ювентус, но по всичко изглежда, че той ще бъде изкушен от саудитската предложение и сериозната заплата, която ще получава там. Ал-Ахли вече привлече през това лято Роберто Фирмино, Рияд Марез, Алан Сен-Максимен и Едуар Менди.

Кесие записа 43 мача през изминалия сезон за Барселона, в които вкара 3 гола и даде 3 асистенции.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago