ЦСКА - София официално обяви, че Костадин Ангелов-Лаптопа е новият директор на "червената" академия. Сред основните цели ще бъдат изграждането на силни играчи, които да намерят място в първия отбор. 

От "Армията" разкриват, че през последните месеци специалистът е наблюдавал отблизо процесите в школата и вече е готов да заеме позицията на Добромир Митов, който досега беше шеф на ДЮШ на ЦСКА - София.

Ето какво написаха от клуба:

"Със своите отдаденост и привързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, затвърдена и оценена от УЕФА, Ангелов спечели доверието на собствениците и ръководството на клуба, за които развитието на детско-юношеската школа е сред ключовите приоритети. През последните месеци, специалистът наблюдаваше отблизо процесите в академията и вече е готов да започне същинска работа и промени, които да дадат нужните резултати. 

Сред основните цели са изграждането на силни играчи, които да намерят място и да се превърнат в гръбнак на първия отбор и националния тим, както и да бъдат конкурентни на съперниците си в международния футбол. Възпитанието и създаването на личности, притежаващи добродетели и високи морални качества, е друг ключов приоритет за Ангелов и клуба ни. Изключително внимание оттук нататък ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния процес, както и на влиянието на родителите в спортното развитие на децата.

Добре дошъл! Успех!".