Отборите на Ботев (Пловдив) II и Макаби (Тел Авив) завършиха наравно 1:1 в трета среща и за двата тима от турнира Botev Cup. В 75-ата минута Йовал Флешман отбеляза красив гол за израелския отбор, а Николай Бинев изравни от дузпа минута преди края на редовното време. ДБотев отпада от надпреварата с две точки в актива си, докато Макаби си бе осигурил продължаването напред още преди днешния мач.

След равностоен мач през по-голямата му част, тимът на Макаби стигна до гол. Йовал Флешман се възползва от неразчетени действия в защитата на Ботев и с прехвърлящ удар не остави никакви шансове на Божков за намеса. Все пак късметът се усмихна на Ботев и "канарчетата" получиха правото да изпълнят дузпа за изблъскване в наказателното поле. Двама футболисти на домакините се скараха кой да изпълни 11-метровия наказателен удар, като в крайна сметка Бинев надделя над Тасков. Нападателят стреля безпощадно в левия ъгъл и изравни. 

В добавеното време футболист на Макаби получи директен червен картон, след което наставникът на израелците влезе на терена да потърси сметка от главния съдия.