Президентът на Интер Стивън Жанг остана изключително доволен от представянето на "нерадзурите" във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Въпреки че загуби, италианският тим, който бе считан за аутсайдер преди мача, стоеше много добре на терена на стадион "Ататюрк" и имаше няколко доста добри възможности, от които не успя да се възползва. Жанг обаче заяви, че се е гордее както с играчите, така и със Симоне Индзаги.

"Всички ни смятаха за аутсайдери, но ние показахме колко сме силни. Първо, искам да поздравя Сити, защото те имаха страхотен сезон. Същевременно съм много горд с моите играчи, треньор и щаб. Мисля, че през този сезон имаше много позитивни неща, върху които можем да разсъждаваме. Да стигнем до финала в Шампионската лига и да играем толкова добре в него е ценен опит за нас. Няма перфектен сезон, защото винаги има място за подобрение, но този ни даде нещо, върху което можем да работим още по-усърдно. Наистина се гордеем с всички", заяви президентът на Интер.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago