Тази вечер Брайтън посреща Манчестър Сити в отложен мач от 32-рия кръг на Премиър лийг. Срещата е по-важна за домакините, които макар и да са сигурни, че ще играят в евротурнирите, все още водят битка за място в Лига Европа. "Гражданите" вече си подпечатаха шампионската титла, но ще играят за престиж и за името си.

Роберто Де Дзерби е избрал да започне мача с Дани Уелбек в предни позиции и Факундо Буонаноте, Хулио Енсисо и Каору Митома, които да го подкрепят. Двойката опорни халфове пък ще е съставена от Паскал Грос и Били Гилмор.

TEAM! 💙 Here's our starting XI to take on @ManCity in the #PL tonight. 📝

📲 https://t.co/S3j1TIedJv // #BHAFC 🔵⚪️ pic.twitter.com/3jvX2fRuv2

— Brighton & Hove Albion (@OfficialBHAFC) May 24, 2023

Джосеп Гуардиола пък залага на Ерлинг Холанд на върха на атаката и Рияд Марез, Бернардо Силва и Фил Фоудън зад гърба му. В средата на терена ще си партнират Илкай Гюндоган и Кевин де Бройне.

🔵 TEAM NEWS 🐝

XI | Ortega Moreno, Walker, Stones, Rodrigo, Lewis, Gundogan (C), De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Foden, Haaland

SUBS | Ederson, Phillips, Alvarez, Gomez, Charles, O’Reilly, Palmer, Robertson, Knight#ManCity | @HaysWorldwide pic.twitter.com/OtVP1IhkyW

— Manchester City (@ManCity) May 24, 2023

БРАЙТЪН: Стийл, Ван Хеке, Колуил, Кайседо, Еступинян, Гилмор, Грос, Митома, Енсисо, Буонаноте, Уелбек

МАН СИТИ: Морено, Уокър, Стоунс, Родриго, Люис, Гюндоган, Де Бройне, Бернардо, Марез, Фоудън, Холанд

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe