Капитанът на ЦСКА Ивайло Стефанов, който днес беше в ролята на треньор в отстъствието на Александър Попов заради наказание, сподели след загубата от Нефтохимик 2010 (Бургас) с 1:3 в полуфинал №3 от Efbet Супер Волей, че се надява да си изкарат поуките от някак бездушното си представяне днес и да покажат друго лице утре.

"Много трудно се завършват такива серии, в които повежаш с 2-0. Може би очаквахме сами да се надиграят. Говорихме си, че няма да се предадат без бой. Те не ни изненадаха с нищо, ние си направихме нашите грешки, които повлияха на резултата. Играем в центъра доста, така е, но днес имахме резерви не само в центъра. Не ни вървеше и на сервис, и в защита, като цяло в отиграванията. Надявам се да успеем да се съберем. Няма човек, който е в ЦСКА, който да не иска победата. И в четвъртия гейм им казах - играем, падаме, ставаме. Надявам се да си изкараме поуките от някак бездушното ни представяне днес и да покажем друго лице утре", призна Ивайло Стефанов.

Така бургазлии намалиха резултата в плейофната серия на 1-2 победи. Четвъртата среща между двата тима е утре (16 април), точно на Великден, от 18,00 часа отново в зала "Христо Ботев" в София.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto