Капитанът Карим Бензема е в групата на Реал Мадрид за първия дуел срещу Ливърпул от 1/8-финалите в Шампионската лига. Мачът е във вторник вечер от 22:00 часа. Опитният нападател пропусна мача с Осасуна за първенство в събота, след като наскоро пак получи контузия. Сега обаче той е готов за игра.

Халфовете Тони Кроос и Орелиан Чуамени обаче няма да вземат участие в срещата, след като не бяха включени в групата на Карло Анчелоти за визитата на “Анфийлд”.

📋✅ Our squad for the match 🆚 @LFC!#UCL pic.twitter.com/VwdG1L0B3S

— Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) February 20, 2023

Двамата се възстановяват от травми и по тази причина пропуснаха и двубоя срещу Осасуна. На всичко отгоре през миналата седмица германецът беше и с грип, което допълнително затруднява влизането му обратно във форма.

На самолета за Англия се качва и 19-годишният юноша на “белите” Алваро Родригес, който срещу Осасуна дебютира за Реал в Ла Лига. В този мач уругваецът даже се отчете с асистенция за втория гол при успеха с 2:0.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe