Лудогорец U15 завърши 1:1 с Етър в последната си проверка от зимната подготовка. Срещата се игра във Велико Търново, непосредствено след подготвителния лагер на отбора в Пловдив.

"Орлите" имаха превъзходство през целия мач. Те създадоха много голови ситуации, но реализираха само една от тях. Пропуски направиха Максим Минков, Димитър Мрънков, Илиян Гатински, Елисей Саров и Калоян Божков.

Точен за разградчани бе Елисей Саров в 30-та минута. Домакините изравниха в 65-та минута, след грешка на бранителите в зелено.

Направихме много пропуски в тази среща. Явно умората от тежките натоварвания на лагера си каза думата. Допуснахме грешки във всички фази на играта и в оставащата седмица до старта на пролетния полусезон ще работим здраво, за да ги коригираме, коментира старши треньорът Росен Маринов след края на двубоя.

Лудогорец U14 завърши 0:0 в контрола с връстниците си от румънския Петролул. Срещата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Двата отбора изиграха здрав двубой, с много битка по всички части на терена. Головите ситуации обаче бяха малко. Най-чистата за "орлетата" се откри в 2-та минута пред Васил Саватинов. Той получи пас във вратарското поле, но не успя да нанесе точен удар.

Не съм доволен от представянето на отбора. Това беше най-слабата ни контрола. Продължаваме да се готвим и очаквам в следващите мачове да се представяме далеч по-добре, коментира старши треньорът Милен Маринов след края на срещата.

 

Лудогорец U16 стартира в контролите от зимната подготовка с класическа победа с 3:0 над  румънския Петролул. Срещата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

През първото полувреме момчетата на Димчо Ненов имаха своите възможности да открият резултата, но не успяха да ги реализират. Закономерно двата тима се оттеглиха за почивка при нулево реми.

След подновяването на играта "орлите" откриха чрез Наско Янев. Той отбеляза с удар от дистанция. Другите два гола във вратата на румънците вкара Александър Ангелов.

Като за първа контрола съм доволен. Проверката бе полезна за нас. Срещнахме сериозен съперник и е хубаво, че успяхме да го победим убедително, коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът Димчо Ненов.