Бившият капитан на националния отбор Владимир Николов ще влезе в необичайна роля в благотворителния Мач на звездите в Любителската волейболна лига Volley Mania. Той ще бъде съдия на двубоя, а двубоят е тази вечер от 19 часа в зала "Левски София".

"Очаквам ви на 29 декември, за да видя колко сте добри. Поздравявам ви за любовта ви към волейбола и ви желая весели празници", каза Николов във видео послание към участниците.

В мача ще се включат 20 от състезателите, участващи в Лигата.

Благотворителната кауза е свързана с детския дневен център "Тацитус", който работи с деца с аутизъм. Всеки посетител ще дарява сума в специалните кутии на "Тацитус" при влизането си в залата. Символично минималното дарение е 5 лева, но всеки е свободен да дари според желанието и възможностите си.

В 16:30 часа в зала "Левски София" ще се проведе приятелският мач между националните тимове на България и Франция до 17 години. Посетителите на срещата също ще могат да подкрепят благотворителната кауза.

Волейболистите от Volley Mania получиха видео поздрави от две от световните звезди Елица Василева и Александър Атанасиевич.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.