Как изживяха емоциите от епичния финал на мондиала аржентинец и французин в София? Това разбрахме от първа ръка в студиото на "Тази сутрин" по bTV, където гостуваха волейболистът на "Левски" Алехандро Торо и Клеман Боло.

"Меси спечели и това за нас е много важно. За моето поколение това е единствената победа. Ние разчитахме и на папа Франциск, и на Диего Марадона, и на целия аржентински народ.", сподели Торо.

"Аз първо си казах, че малко спим, при 0:2, но после се събудихме. Помислих си, че вече е възможно. Не знам кой е по-добрият - Килиан Мбапе или Лео Меси. Двамата играят съвсем различно.", коментира Боло.

"Никога не сме мислили наистина, че ще загубим. Искрено го казвам. Не, че другият отбор не заслужаваше победата, но ние сме много сплотен тим с обща цел. За нас беше невероятно, че 80 минути бяхме шампиони. Вярвахме през цялото време, че в крайна сметка ще спечелим по един или друг начин.", допълни Торо.

Волейболистът запя и шампионската песен на Аржентина - "Момчета, сега отново се развълнувахме" на групата "Ла Моска", превърнала се във втори химн на страната в Катар.

"Загубихме първата среща, въпреки че бяхме в серия от 36 мача без поражение. За нас това беше наистина голям удар, но както казаха част от играчите - това ги е подпомогнало много, за да ги сплоти и да започнат да играят за финала."