Отборът на “Марица” юноши старша възраст загуби с 2:1 контролната си среща срещу мъжкия тим на “Брацигово”, състезаващ се в “А” ОФГ - Пазарджик. Двубоят се игра в неделя на стадиона в град Брацигово. Възпитаниците на Красимир Иванов показаха добра игра, като пропуснаха доста изгодни за гол положения. В срещата не взеха участие четирима от юношите, които са болни. Осемте млади състезатели, които играха за мъжкия тим в контролата с “Борислав” (Първомай), спечелена с 4:1, бяха на линия за мача в Брацигово. Освен тях в срещата играха и седем момчета от юношите младша възраст.

Въпреки прекроения състав “жълто-сините” изиграха силен мач и загубиха в самия край на мача от доста по-опитния си съперник, който наскоро игра бараж за влизане в Трета лига. Домакините първи стигнаха до гол, но Цецо Главчев изравни в 51-та минута. В 86-та минута домакините отбелязаха победното попадение.

Следващата контрола на тима на “Марица” ще бъде срещу връстниците им от “Локомотив”. Двубоят ще се игра е в петък, от 11 часа, на стадиона в парк “Лаута”.