Берое 2004 отстъпи с 1:2 на Вардар (Скопие) в четвъртия си мач от турнира "Звездичка Колония Къп", който се провежда в Бургас. Единственото попадение за "зелено-белите" реализира Йордан Желев. С него старозагорци откриха резултата през първото полувреме, когато владееха инициативата. Играчите на наставника Радостин Александров обаче не успяха да се възползват от превъзходството си и да направят преднината си по-убедителна. След почивката, в средата на втората част македонския тим успя да изравни след грешка в отбраната на Берое. При 1:1 Христо Костов бе близо до това за даде отново аванс за Берое, но се размина на сантиметри от голлинията с топката.
В края на мача при търсене на второ попадение, "зелено-белите" излязоха в по-предни позиции и оставиха много пространство отзад, с което дадоха възможност на Вардар да отбележат втори гол и попадението не закъсня. По време на срещата обаче на два пъти остана съмнения за неотсъдени дузпи в полза на Берое. В първата ситуация вратаря на Вардар изрита изпреварилия го Монир Ал Бадарин, реферът обаче не даде сигнал за нарушение. Във втората ситуация Красимир Тодоров бе съборен отзад, сигнал отново не последва. "Гордея се с момчетата и старанието, което вложиха. Такива мачове ни дават безценен опит и ни правят по-добри в това което правим", заяви след срещата наставникът на Берое 2004 Радостин Александров.

Берое 2006 тръгна тази сутрин към Измир, където в края на седмицата ще се включи в силен международен турнир, организиран от Академията на местния Алтънорду. В надпреварата ще участват 56 отбора, сред съперниците на децата на наставника Иван Желев са Генк, Коняспор, Андерлехт, Олимпия (Любляна) и др.

Днес бе важен ден за "Берое" U8, които изиграха първия си футболен двубой срещу съперник. А той бе тимът на "Барса БГ". Срещата бе спечелена от най-малките "беройци" с 6:3.