Юношите на Ботев до 16 години отпътуваха за Разград, където ще се изправят срещу Лудогорец в първи осминафинал за Купата на БФС при набор 2002. Двубоят е утре (сряда) от 11:00ч. на изкуствения терен на "зелените" и ще бъде предаван с LIVESCORE на този линк на сайта на школата на клуба.

"Канарчетата" проведоха сутрешна тренировка на базата в "Коматево", след което обядваха в ресторанта на комплекса. Иван Гешев взе група от 18 футболисти за първия сблъсък с "орлетата".

Извън сметките останаха контузеният Атанас Чернев, както и Даниел Иванов. Сред 18-те попаднаха Георги Господинов, Аспарух Славов и Мартин Русев, които въпреки здравословните си проблеми ще бъдат на разположение на носителите на купата от последното Републиканско първенство. 

Двубоят ще бъде ръководен от Владимир Велев с помощници Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов. Реваншът между двата тима е на 15.11 от 11:00ч. в Пловдив.

Ето и групата на "канарчетата":

Милко Баданов, Мартин Панев, Томислав Георгиев, Венцислав Богданов, Атанас Стоименов, Никола Райчев, Антоан Колев, Георги Господинов, Ники Пенков, Мартин Русев, Мартин Иванов, Петър Итов, Мерт Салимехмед, Георги Трифонов, Аспарух Славов, Станислав Шопов, Иво Казаков, Мартин Манев