Победа и загуба записа Локомотив набор 2006 в първенството Футбол 9 при по-големите от набор 2005. Този уикенд "смърфовете" отстъпиха на ФА Пловдив с 0:3, а предния победиха с 3:1 Хебър (Пазарджик).

Днес "черно-белите" се изправиха от 17:30 срещу ФА Пловдив на игрище "Велд" до Гребната база. Играчите на Локомотив стояха добре на терена, но допуснаха гол в средата на първата част. Момчетата на Тодор Костов успяха да стигнат до няколко опасни положения пред двете врати, но до гол не се стигна. В средата на втората част "светло-сините" стигнаха до дузпа, която реализираха за 2:0. Малко преди края бе оформено и крайното 3:0.

Предният уикенд Локомотив надви батковците от Хебър (Пазарджик) с 3:1. Двубоят се игра при силен дъжд и вятър и затрудни максимално и двата отбора. Локомотив успя да поведе още във втората минута с гол на Грозев. "Зелените" успяха да изравнят след няколко минути след неразбирателство в "черно-бялата" защита. С два гола през втората част на Станков и Чехларски Локомотив грабна победата с 3:1, а на три пъти гредата спаси Хебър от инкасиране на нов гол.