Националният отбор на България до 19 години проведе последна тренировка преди втория си мач от група "B" на Европейското първенство за юноши до 19 години, който е в четвъртък, 6-ти юли, от 19:00 часа, българско време. Срещата ще се играе на стадион "Тенгиз Бурянадзе" в град Гори и ще бъде излечена пряко в ефира на българската версия на Евроспорт 1. Нашите национали загубиха първия си мач срещу Англия с 0:2, а съперникът им Германия претърпя поражение от Холандия с 1:4. Така предстоящият двубой се оказва решаващ и за двата отбора за да запазят шансове за класиране към фазата на полуфиналите.   

В заминанието в Тбилиси, което се проведе в часа на утрешния сблъсък се включиха всички състезатели от групата на Ангел Стойков. Тренировката продължи около час и включваше разнообразни упражнения и игри с топка. 

За двубоя срещу Германия на разположение на българския селекционер ще бъдат вратарят Даниел Наумов и полузащитникът Георги Русев. Двамата пропуснаха мача с Англия, тъй като бяха наказани. 

Главен арбитър на срещата ще бъде руснакът Сергей Лапочкин с помощници Балаш Бузаш от Унгария и Греъм Стюърт от Шотландия. Четвърти съдия ще е норвежецът Ола Нилсен. За делегат на УЕФА е назначен словенецът Рудолж Заври, а съдийски наблюдател ще бъде Костас Капитанис от Кипър.