Момчетата от набор 2008 и набор 2009 на Локомотив спретнаха страхотна изненада на своя треньор Аян Садъков-младши, който в понеделник отпразнува своя 24 рожден ден.

На нищо неподозиращия треньор му бе направена "засада" до малкия тренировъчен терен от неговите възпитаници, придружени с техните родители. Веднага след тренировките на двете формации те му поднесоха уникална торта с емблемата на Локомотив, изработена специално за него.

Освен това децата бяха облечени с фланелки в подкрепа на Аян Садаков–старши, с което засвидетелстваха своето уважение и подкрепа както към треньора си, така и към неговото семейство. Така малчуганите в школата показаха на всички, че преди да станеш добър спортист, трябва да бъдеш добър човек.

Момчетата подариха на треньора си и две специално изработени фланелки, както и гравирана бутилка. В знак на благодарност, той веднага облече една от фланелките и заедно с децата духна свещичките на тортата. Всичко беше съпътствано с безброй усмивки и страхотно настроение, а празника завърши с обща снимка!