Днес приключи футболното първенство за деца, родени през 2006 г. Отборът на ПФК "Спартак" - Пловдив зае третото място в крайното класиране. В осемнадесет изиграни кръга те постигнаха дванадесет победи, три пъти завършиха с равенство и инкасираха три загуби от заелите първо и второ място отбори на ПФК "Ботев" и ПФК "Локомотив". 

Днес с огромно задоволство Клубът на привържениците към ПФК "Спартак", набор 2006 г., връчи ГРАМОТИ на всички малки спартаклии за активното им участие и отлично представяне в клубните срещи, за футболно майсторство и честна игра. 
С респект и голямо удоволствие Клубът връчи ГРАМОТА и на господин Байрев за проявения висок професионализъм, неуморната работа, търпението и внимателното отношение към нашите футболисти и за огромния принос в утвърждаването на отбора сред най-добрите детски формации в област Пловдив и страната, пишат на страницата на отбора .

Иначе тима записа престижна победа с 2:1 над ПФК "Локомотив"-Пловдив в последния кръг от първенството на БФС за деца, родени 2006 г. Силен мач изиграха малките спартаклии, макар и да не демонстрираха максимума на своите възможности. Голмайстори за отбора бяха Павел Павлов и Йордан Айвазов.