Треньорът на Марица (Милево) Спас Колев излезе с емоционален пост след историческия успех на клуба. Първенецът в пловдивската “А” ОФГ постигна исторически успех, като за пръв път в своята история влезе в ЮИ Трета лига. Във финалния бараж, който се игра в събота на градския стадион в Хасково тимът от Милево победи Локомотив (Стара Загора) с 1:0. Повече за мача четете ТУК!

Марица (Милево) стигна до мечтаното място в Трета лига и през следващия сезон ще мери сили с отборите от тази група. Спас Колев пък постигна успех с пореден клуб от региона. Той използва личния си профил във Фейсбук, за да благодари на всички, които са били съпричастни към историческия успех на Марица (Милево).

365 дни без почивка! Треньор, домакин, администратор и всичко, за което се сетите. Изнесох 70 тона пясък на ръка, за да поддържам терена, поливах до три през нощта, отслабнах с десет килограма, но успяхме! Специални благодарности към невероятните момчета, с които постигнахме този исторически успех!

Огромни благодарности към сина ми, който си идваше от нощна смяна, помагаше ми на стадиона и отиваше отново нощна смяна, без да е спал дори един час.

Благодарности и към съпругата ми, която се оказа по-голям професионалист от мен!