Категорични победи постигнаха две от възрастите на Септември (София) в Елитните юношески групи в отложени двубои.

Тимът в Елитната група до 15 години със старши треньор Ясен Даскалов разби Звезденбург с 6:0 като гост, като този мач бе отложен от по-рано през сезона. По два гола за успеха реализираха Андрей Грозданов, Стоил Йорданов и Виктор Добрев.

След успеха Септември е само на 2 точки от временния лидер Лудогорец, като до края на сезона остават само два кръга. В следващия си мач нашите момчета отново гостуват, този път на Спартак (Варна) в неделя сутринта. А в последната си среща е дербито с Левски (София).

Впечатляваща е и головата разлика на отбора, воден от Ясен Даскалов. До момента тя е с внушително изражение 131:1.

Отборът в Елитната юношеска група до 16 години също игра отложен двубой срещу Звезденбург в Бургас. Възпитаниците на старши треньора Петър Василев спечелиха с 4:0, като два гола заби Димитър Челебиев, по един добавиха Мартин Йорданов и Венислав Михайлов.

Тук до края на сезона също остават два кръга, като Лудогорец е първи със 78 точки, а нашият отбор е на второ място със 71, като води на третия ЦСКА  15 точки, макар червените да са с мач по-малко.

В последните два мача септемврийци гостуват на Хебър (Пазарджик) в неделя и в последния кръг приемат Левски, който е на шесто място в класирането.