Дунав (Русе) спечели турнира Кронос Къп при децата, набор 2011, след успех над бургаския Звездичка на финала. Русенци надделяха с 3:1 и грабнаха купата, ставайки първенци на турнира. Трети финишира тима на Берое, а четвърти Спартак (Варна). Пети остана пловдивския Локомотив, а шести Славия. Марин Цветков от Звездичка стана най-добър защитник на турнира, а Имран Хасан от Берое стана голмайстор. За най-полезен играч бе обявен Ник Георгиев от Дунав. Призът за феърплей бе връчен на тима на Пирин (Благоевград). В надпреварата, която се проведе в пловдивската зала "Артрим" взеха участие 24 отбора.

Димитър Бербатов награди младите таланти и им даде някои съвети за в бъдеще.

''Бях поканен и през миналата година. Турнирът беше много професионално направен, аз си изкарах чудесно. Сега, когато ме поканиха отново, приех с удоволствие. Децата заслужават насърчаване и мисля, че с моя пример ще ги запаля още повече. Преди това бяхме на турнир в София, в който подпомагаме болно момче.

Бих дал съвет на децата, че те може да са съперници на терена, но трябва да се уважават и да бъдат приятели извън него", каза Бербатов пред репортери.