Треньорът на Атлетик (Куклен) Господин Мирчев обяви пред Football24.bg, че според него младите момчета от неговия отбор могат да израстват точно с мачове като този срещу Спартак (Пловдив).

“Баските” сензационно победиха “гладиаторите” с 1:0 и на практика тази загуба може да се окаже пагубна в амбициите на Спартак да гони Втора лига през този сезон.

“С такива мачове могат да израстват младите футболисти! Точно от такива мачове имаме нужда. Липсваха ми шест основни футболисти, които имаха професионални ангажименти. Трябваше да заложим на млади момчета, на каквито ще даваме шанс и в оставащите мачове. Тези млади момчета аз съм ги привлякъл от Локомотив Пловдив и постепенно ги интегрирам в Атлетик. Радвам се за тях, защото се раздадоха и показаха характер. Пожелавам успех на Спартак в оставащите мачове. Разбрах, че Несебър са победили Саяна и сега на върха е доста интересно. Според мен и трите отбора заслужават промоция, като мисля, че битката ще бъде до края и нищо не е решено”, заяви Мирчев пред нашата медия.

“Знаете, че нямаме много добър тренировъчен процес, защото има доста футболисти, които работят, но се надявам през следващия сезон да подобрим това нещо и Атлетик да изглежда по съвсем различен начин”, добави той.