Гигант (Съединение) гостува на Розова долина в мач от междинния 35 кръг на Югоизточната Трета лига. Двубоят е от 18:00 часа в Казанлък.

И за този двубой в отбора на Гигант има няколко футболисти с различни проблеми. Георги Коев усука коляно при последната победа срещу Карнобат с 4:0 и не е тренирал от няколко дни.

Капитанът Никола Марин ще бъде под въпрос до последно, след като продължава да се възстановява от контузия, която му попречи да играе и срещу Карнобат. Красимир Здравков изтърпява втори мач наказание от общо трите, които получи, а Здравко Жилов все още не е на разположение на треньорския щаб.

“Поредният тежък и важен мач, защото всеки един двубой е важен. Розова долина е сериозен противник, който има изграден стил на игра. Домакините разполагат с опитни футболисти, които са играли на високо ниво. Единственото ми притеснение е от времето. Прогнозата е за доста студено за сезона време и за непрестанен дъжд, а след 18:00 часа вечерта температурите ще паднат още повече. Дано времето позволи да играем нормално, в противен случай ще бъде постоянна битка и страх от евентуални контузии”, коментира Манол Георгиев.

“Няма как момчетата да не са изморени в края на сезона. Остават ни още четири мача, включително и този утре. За 8 дни ще изиграем три двубоя, което почти оставя отборите без време за възстановяване, но вече сме на финалната права”, допълни още наставникът.

Спортал