Винаги е интересно да говориш с Мартин Камбyрoв. Редовният сезон на Efbet лига приключи.

Императорът на Пловдив беше любезен да даде оценка за изиграните двубои в родното първенство, шансовете на отборите, които спорят за евроизлаз и кой ще грабне Sesame Купа на България.

"Шампионатът приключи, но тепърва ще има доста въпросителни за решаване на пъзела. Ясно е Лудогорец за пореден път заслужено ще е шампион. Ще има голяма борба за квотите за Европа. Има доста ребуси да се решават. Местата в ТОП 6 са реални за отборите, които се прадставиха най-добре до момента. Някой измежду ЦСКА-София, Черно море, Левски или Локо Пловдив накрая може да остане с празни ръце. Аз подкрепям отбора на сърцето ми Локо и си пожелавам да играят в Европа. Ботев Пловдив с тази победа в София срещу ЦСКА-София ще са на финал. Защо да не видим и черешката на тортата със сблъсък Локо-Ботев на бараж за Европа. Четвърти срещу седми. Идеален завършек в българското първенсто, за загрявка на европейското. В долната част на класирането също ще е бомба със закъснител. До последно всеки ще се бори със зъби и нокти за оцеляване" каза за BgDerby.com Марто.

Почоплихме темата и около европейските клубни отбори. Късно снощи завърши Реал Мадрид-Барселона, днес евентуално ще се реши титлата в Италия в дерби Милан-Интер, а предстоят и полуфинали за Шампионка лига.

"Реал Мадрид и Интер ще са шампиони. Очевадно е, но и заслужено. През цялото време с игрите си показаха, че доминират в първенствата на Испания и Италия. Като фаворити за спечелване на Шампионската лига определям Реал Мадрид и ПСЖ, но традициите на отбор, като Реал ще му помогнат да вдигне трофея" сподели за нашата медия Камбуров.