Арда, набор 2005г., записа изключително важна победа с 5:1 като гост на Локомотив Стара Загора. Двубоят бе от отложения 18-ти кръг от първенството на Зона Пловдив. Футболистите на треньора Емил Кременлиев бяха тотални господари през целия мач, и логично стигнаха до победата, и нови три точки в актива. Сарп Аясулу бе точен на два пъти, а по един гол за разгрома реализираха Никола Жеков, Петър Динев и Атила Хабиб. След този изигран мач Арда са на първо място в класирането с актив от 53т., пред Ботев Пловдив с 48т., а на трето място е Марица Пловдив с 47. В следващия кръг Арда U19 приема Марица 1921 Пловдив, като срещата е на 25 април.

След головото шоу в Стара Загора, наставникът на Арда U19 Емил Кременлиев заяви, че е изключително доволен от победата. Тя със сигурност ще вдъхне самочувствие на всички играчи, което ще им е необходимо в оставащите мачове до края на първенството. "Смятам, че вървим в правилната посока и съм сигурен, че успехите тепърва предстоят", допълни Кременлиев.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА U19:

Ерчин Мехмед, Джан Башоглу, Георги Иванов, Керимджан Игнатов, Фатих Мендерес, Атила Хабиб, Петър Динев, Сарп Аясулу, Никола Жеков, Борис Лозев, Йозкан Йозгюр