Локомотив (Пловдив) постигна победа над Арда и записа равенство срещу Дунав в домакински срещи от Елитните групи до 16 и до 15 години: 

U16: Локомотив - Арда 2:1

Трудна победа за локомотивци срещу гостите от Кърджали. "Черно-белите" сами си усложниха мача - Арда успя да поведе още в самото начало. Играч на гостите се възползва от грешка на Локомотив и изведе "небесносините" напред в резултата за 0:1. "Черно-белите" потърсиха изравнавянето и стигнаха до попадение в 26-ата минута. Димитър Димитров с глава реализира за 1:1. В 69-ата минута Локомотив стигна до победата. Гол на Махир Шерифов осигури трите точки на пловдивчани. Гостите също имаха своите шансове, но Мертин Шато се отчете с важни намеси на вратата на Локомотив.

U15: Локомотив - Дунав 1:1

Равенство в срещата между пловдивчани и русенци. "Черно-белите" поведоха рано в мача. Перфектно изпълнение на заучено положение завърши с попадение на Веселин Димитров за 1:0 в 4-ата минута. Гостите успяха да изравнят в 26-ата минута за 1:1. До края на срещата двата тима имаха по няколко изгодни шанса, но в крайна сметка поделиха точките.