Едноименния тим на Несебър спечели с 3:2 в Асеновград срещу Асеновец. Срещата е от 30-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Мачът започна отлично за домакините, който дръпнаха в резултата с попадение на Георги Георгиев само след 180 секунди игра. Пасивът не стопира устрема на гостите и в 21-ата минута Тодор Петров възстанови равенството. То се запази в следващите 40 минути.

След това набързо футболистите на Несебър достигнаха до победен обрат. Никола Гавов вкара в 53-ата минута. В 60-ата пък Антон Узунов реализира трето попадение. Шабан Осман от домакините фиксира окончателното 2:3 от дузпа в 85-ата минута.

В Димитровград, едноименния тим се наложи с 2:1 над Атлетик (Куклен). Срещата е от 30-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Гостите първи можеха да вкарат, но вратаря на домакините се справи. Димитър Алексиев и Григор Георгиев пък пропуснаха пред отсрещната врата. Даниел Йовчев разтресе мрежата на Атлетик, четвърт час след почивката. В 71-ата минута Григор Георгиев удвои с помощта на рикошет. Никола Данчев пък се разписа за Атлетик, десетина минути преди края.

Спортал