Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов - говори за отношенията си с Наско Сираков и Даниел Боримиров, Иво Ивков и Николай Костов. Ето какво каза по темата Мъри в интервю за "Мач Телеграф".

Чували ли сте се с някого измежду Наско Сираков и Даниел Боримиров?

- Не. Няма поводи да се чуваме, нито имаме общи пътища.

А с Иво Ивков?

- С него се чуваме от време на време, но доста по-рядко, отколкото преди. Аз съм си зает, той си има неговия бизнес. Преди да започнем да работим заедно, не знам дали даже и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единомислие и успяхме да създадем някаква симбиоза помежду си. И двамата сме трудни за работа и комуникация, но се борехме за доброто на Левски.

Николай Костов обаждал ли ви се е, след като пое Левски?

- Да, Ники ми се обади, за да ми каже, че ще поеме отбора. Според мен той има достатъчно опит, за да не му трябват някакви съвети. С него се познаваме от доста години, но не си говорим често. Не съм от хората, които да звънят и да досаждат, за да знаят какво става. След като напусна някой клуб, не се чувам почти с никого. Чувам се с няколко човека от Левски, с които имам приятелски отношения от по 30 години, но нищо повече. Никога не ме е интересувало какво става и какво се случва. Всичко останало са брътвежи на болни хора. Най-малко пък може да ме интересува нещо, с което да искам лошо за Левски.

Бихте ли се върнал в Левски със сегашното ръководство - Наско Сираков, Даниел Боримиров и същия спонсор, ако седнете и се разберете за нещата, с които не сте бил съгласен?

- Когато поставях условията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!".