"Марица" U17 (2008) записа равенство в мач от 24 кръг в Зоналната група U17. Тимът на Димчо Беляков завърши 0:0 с година по-големите опоненти от Първомай, които се състезават под името "Марица" (Градина). "Жълто-сините" имаха по-чистите положения в мача, но не успяха да спечелят. Димитър Кънчев на три пъти можеше да отбележи, Йордан Миярев с глава също можеше да реализира в 30-та минута, но не съумя да го направи.

С актив от 35 точки "Марица" (2008) заема седмо място , като местата до 4-то са събрани в рамките на само 3 точки. На 20 април маричани гостуват на лидера "Спартак".

В областната група U17 "Марица" (2007) записа служебна победа над "Траките" (Скутаре). Тимът е лидер с 46 точки, на три пред "Спартак", но и с мач повече. На 21 април "жълто-сините" гостуват на "Асеновец".

"Марица" (2012) постигна нова победа в Областната група U13. "Жълто-сините" победиха заслужено с 2:0 "Академик" (Пловдив) и така продължиха добрата си серия. Георги Степанов и Мариян Пашов бяха точни за воденият от Красимир Иванов състав.

В следващия кръг "Марица" ще срещне тимът на "Спартак" (Пловдив).