Отборите на Национал постигнаха две победи над връстниците си от Левски в днешните мачове от Елитните юношески групи до 16 и до 15 години. Ето и подробностите:

 Национал (U16) - Левски (U16) 1:0 (0:0)

 Момчетата на Владимир Лилов и Станислав Катранков категорично надиграха своя съперник и се поздравиха със заслужена победа. Играчите на Национал притежаваха топката през по-голямата част от мача, създадоха редица положения и вкараха страхотен гол. Негов автор бе Кристиян Горянов, който преодоля трима съперникови бранители в пеналта и по диагонала стреля във вътрешната страна на гредата за 1:0. До края на мача те не позволиха на гостите да застрашат вратата им. Преди това отлични възможности за Национал пропуснаха Денис Пешев, Виктор Илиев и Горянов, а съперниците ни имаха три изгодни ситуации на контраатаки.

 

 Национал (U15) - Левски (U15) 3:1 (1:1)

 Срещата започна с натиск на Левски и три опасни положения пред вратата на Национал, спасени от отличния Николай Кръстев. В средата на полувремето играта се изравни и Национал нанесе първия си удар. Станислав Симеонов подаде на Валери Георгиев, който бе точен за 1:0. Няколко минути по-късно гостите изравниха. Ернан Ангелов бе точен в 25-та минута. Второто полувреме започна по подобен начин - с пропуски за Левски и добри намеси на Кръстев. Преломният момент в мача бе двойният удар, отсъден за прекалено дълго задържане на топката от вратаря на Левски. От него капитанът на Национал Мартин Станчев бе точен за 2:1. Десетина минути по-късно той вкара директно от корнер за крайното 3:1. Момчетата на Александър Стоянов изнесоха здрав, мъжки и смел мач, в който постигнаха важната победа.