Локомотив (Пд) постигна две победи над Славия и равенство срещу Черно море в Елитните групи:

U17: Локомотив - Черно море 2:2

Равество между пловдивчани и варненци на "Лаута". Аксел Велев бе близо да открие резултата още във втората минута, а в 11-ата добър шанс се откри пред Иван Иванов, но той не успя да се възползва от него. В 35-ата минута Локомотив откри резултата. Аксел Велев засече с глава центриране от ляво за 1:0.

В началните секунди на втората част Черно море възстанови равенството, а в 57-ата минута "моряците" стигнаха до пълен обрат. В 60-ата минута Локомотив можеше да изравни - Аксел Велев нацели гредата. В 75-ата минута момчетата на Христо Телкийски стигнаха до равенството. Иван Иванов се разписа за крайното 2:2.

U16: Локомотив - Славия 4:0

Силна игра и разгромна победа за момчетата на Даниел Димитров. "Черно-белите" бяха по-активни и заслужено спечелиха с разлика.

В 12-ата минута Локомотив откри чрез Димитър Димитров. В 58-ата минута Марин Раленеков удвои на 2:0. Пет минути преди края Тодор Гергишанов отбеляза красив гол от дистанция за 3:0. Крайното 4:0 оформи Махир Шерифов в последните секудни на срещата.

U15: Локомотив - Славия 1:0

Победа за момчетата на Добрин Орловски, които изиграха силен мач. Двубоят бе доста динамичен и положения имаше и пред двете врати. Единственото попадение в срещата бе дело на Кристиян Апостолов, който донесе трите точки на "черно-белите".