Момчетата на старши треньора Мартин Цирков от Лудогорец U17 записаха нулево реми срещу Национал (София). “Орлетата” гостуваха на своя съперник за шампионатната среща от XX кръг.

Талантите на Шампионите направиха куп пропуски и през двете полувремена. Неточни удари през първата част на срещата отправиха Калоян Божков, Елисей Съров и Филип Гигов. След подновяването на играта Исмет Хасан се озова сам срещу вратаря на столичани, но не съумя да отбележи гол. Станислав Витанов и Калоян Божков се озоваха в чисти позиции, но също не успяха да намерят очертанията на вратата на Национал след удари с глава. Пет минути преди редовното време Филип Гигов изпусна отсъдена дузпа.

Липсваше ни точност в завършващата фаза на атака. Ще работим да подобрим играта ни и след дългата серия от успехи още в следващия мач да се върнем на победния път, коментира старши треньорът на Лудогорец U17 Мартин Цирков.

В следващия XXI кръг от шампионата в Елитната група U17 “орлите” предстои да се изправят срещу отбора на Хебър (Пазарджик).