Халфът на Лийдс Илия Груев е под въпрос за предстоящия двубой с Хъл Сити през уикенда. Както е известно 23-годишния национал получи травма на глезена на левия крак по време на мача на България с Азербайджан (1:1). Тя стана в момент, когато той овладя топката при единоборство в центъра, но стъпи накриво. И точно в този миг играч на домакините стъпи върху огъналия се глезен.

Мениджърът на Лийдс Даниел Фарке потвърди, че Груев се е оплакал от болки в глезена, които може да го извадят от групата за мача с "тигрите". "Илия Груев сподели за проблем с връзките на глезена след мача на България", каза Фарке на официалната си пресконференция.

🎙️ 𝗗𝗙 𝗼𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗻𝗲𝘄𝘀: “Connor limped off, we have to wait for his return to assess him. Willy reported some problems with his hamstring after his game. Same for Ilia, problem with ankle ligaments after the Bulgaria game. So there are doubts if they’re available.” pic.twitter.com/esJ9FV4obJ

— Leeds United (@LUFC) March 27, 2024

Това обаче не е единственият проблем пред наставника. Още трима ключови играчи са под въпрос за предстоящата среща. Става въпрос за Жоржиньо Тутер, Конър Робъртс и Уилфред Ньонто, които също имат леки травми и не е сигурно дали ще се възстановят навреме.

Последвайте каналите ни в: