Треньорът на Левски Николай Костов отново ще трябва да прекроява защитата на отбора. В предстоящото на 29 март дерби срещу Славия 60-годишният специалист няма да може да разчита на твърдия титуляр в състава на „сините“ Хосе Кордоба.

Панамският национал си изпроси жълт картон в края на вчерашния мач срещу Етър (3:0). В 90-ата минута той демонстративно забави играта и беше санкциониран от съдията Владимир Вълков. Това е пети жълт картон на Кордоба от началото на сезона и ще му се наложи да изтърпи наказание от лишаване на състезателни права за един мач. Така 23-годишният защитник ще се „изчисти“ за важните предстоящи срещи с Лудогорец и ЦСКА - София.

Срещу Славия в игра за Левски след изтърпени наказания ще се завърнат Карлос Охене, Патрик-Габриел Галчев и Рикардиньо. Срещу Етър и тримата бяха лишени от състезателни права заради натрупани картони.

Все още няма яснота относно състоянието на Асен Митков, който още в началото беше принудително заменен срещу „болярите“ заради контузия на коляното. Очаква се в следващите дни халфът да премине прегледи в столична клиника, след което ще има повече яснота относно сериозността на травмата.

Последвайте каналите ни в: