Момчетата от елитния тим Лудогорец U17 категорично надигра и победи с 5:0 Черно море (Варна) и еднолично оглавиха класирането в Елитната група, увеличавайки драстично преднината си на върха. За мача от XVIII кръг "орлетата" гостуваха на своя съперник. 

Първото попадение падна в 20-тата минута. Резултатът откри Филип Гигов след извеждащо подаване на Елисей Съров.

Авансът на разградския тим удвои отново Филип Гигов в 28-та минута, след като стражът на варненци изби удар от далечна дистанция на Елисей Съров.

Точен за класическото 3:0 бе Александър Валеков в 33-тата минута.

Двата тима се оттеглиха на почивката при резултат 3:0 в полза на Лудогорец.

С гол от съблекалните още в първата минута на втората част се разписа Георги Пенев. Той нанесе попадението в мрежата на Черно море с глава след центриране от ъглов удар на Исмет Хасан. Крайното 5:0 оформи Крум Стойчев след подаване с глава на Янко Ажлани.

След категоричната си победа талантите на Шампионите вече са еднолични първенци в класирането на Елитната група U17. "Орлетата" заемат първото място с 5 точки пред вторите от "Левски" (София) и със 7 точки пред "Черно море" (Варна).

Доволен съм от показаното на терена, поздравявам момчетата за добрата игра и категоричната победа, посочи старши треньорът на Лудогорец U17 Мартин Цирков.

 


ВИДЕО РЕПОРТАЖ