Отборът на Дунав в елитната група до 15 години успя да победи убедително Левски София с 3:0 и по този начин се доближи на само три точки до челната тройка, където се намираше и техният съперник. Двата отбора изиграха много атрактивен мач с много голови положения и пред двете врати, но в крайна сметка головете паднаха само в тази на гостите - Дамян Цолов, Стефан Чукурлиев от дузпа и уникално попадение директно от корнер на Йоан Нофал дадоха класическата победа на "драконите".

В друг мач изигран този уикенд, този път от елитната група до 17 години, отборът на Дунав се изправи срещу Ботев Пловдив. "Драконите" загубиха с 0:1, като мачът предложи доста битка и единоборства. Единственото попадение падна в 79-та минута, което бе достатъчно за гостите от Пловдив да отнесат трите точки у дома.

Дунав II и Бенковски Исперих направиха 2:2 в мач от втория кръг на пролетния дял на Североизточната Трета лига. За "драконите" това бе първи мач, след като този от първия кръг срещу Локомотив Русе бе отложен. Двата отбора не бяха много въвлечени в защитна игра, защото много лесно стигаха до голови положения. Особено през първите 30 минути мачът изглеждаше като боксов дуел, в който двата тима си разменяха крошета под формата на голове и опасности. Първо Дунав откри чрез много майсторски гол на Никола Тотев в 8-та минута. След това Бенковски обърна в рамките на две поредни атаки - в 15-ата и 16-тата минута. Дунав отново изравни малко по-късно - в 24-тата минута с гол на Елиан Александров. Това в последствие се оказа и крайният резултат, при който двата отбора завършиха.