Момчетата от отбора на Лудогорец U14 подчиниха 2:0 Динамо (Букурещ). За контролната среща разградският тим гостува в Румъния.

През първото полувреме точен за своя отбор бе Манол Тодоров. Второто попадение дойде след отсъждане на дузпа в края на втората част. Безпогрешен от бялата точка бе полузащитникът Денислав Димитров.

Момчетата се постараха и до голяма степен изпълниха поставените задачи, коментира старши треньорът на Лудогорец U14 Емилиян Петров.

 

В следващата си контрола от зимната подготовката отборът на „зелените“ предстои да гостува на Етър (Велико Търново).

Третият отбор на Лудогорец победи с 2:1 Светкавица (Търговище). Предпоследната контрола на „зелените“ се игра на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

Футболистите на Лудогорец не отстъпиха пред агресивното поведение на противниковия отбор с оглед на по-свободната игра. И двете попадения на „орлите“ дойдоха след статични положения в двете полувремена. През втората част на срещата „зелените“ демонстрираха по-добро ниво, като точен за крайния резултат бе Несин Салим.

Мачът беше равностоен, момчетата успяха да се справят с динамиката, надделяха и в единоборствата, коментира старши треньорът на Лудогорец III Емилиян Петров.

В последната си зимна контрола, футболистите от третия отбор на Лудогорец ще се сблъскат с Локомотив (Русе) в домакинска среща.

 

Елитният отбор Лудогорец U16 надви с 2: 0 Динамо (Букурещ). Срещата бе предпоследна контрола за момчетата на старши треньора Росен Маринов, които гостуваха на своя съперник.

Благодарение на своята игра, „зелените“ успяха да създадат редица голови положения пред вратата на Динамо. Футболистите на Лудогорец доминираха на терена и през двете полувремена.

Резултатът бе открит в 30-тата минута след първия съдийски сигнал. Попадението бе дело на Максим Минков, който уцели вратата след точно изпълнение на дузпа.

Николай Николов отбеляза красив гол с удар от дистанция, оформяйки крайното 2:0.

Поздравявам отбора, момчетата се представиха на добро ниво, коментира наставникът на Лудогорец U16 Росен Маринов.

В последната си контрола от зимната подготовка „зелените“ ще гостуват на Етър (Велико Търново).

 

Момчетата от елитния отбор Лудогорец U15 постигнаха нулево реми срещу Динамо (Букурещ). За предпоследната си контролна среща от зимната подготовка „орлетата“ гостуваха на своя съперник.

Футболистите на Лудогорец съумяха да създадат редица голови ситуации пред вратата на Динамо. Достигнаха и до голям брой положения за повеждане в резултата. Първата част на срещата остана в историята с повечето единоборства, спечелени от съперника на „зелените“. Резултатът остана непроменен до последната минута заради пропилени шансове пред играчите на Лудогорец и отиграни от тях не по най-добрия начин контраатаки.

За контролната среща старши треньорът на „зелените“ Милен Маринов даде почивка на някои от основните играчи в тима, за да даде шанс за повече игрови минути на други свои футболисти.

Не съм доволен от представянето им, имам забележки както във фаза защита, така и по отношение на атаката. Имаме още време, за да изчистим неточностите, коментира наставникът на Лудогорец U15 Милен Маринов.

В последната контрола от зимната подготовка разградският тим ще посрещне Зимбру U16 (Кишинев).