"Марица" организира инициатива в подкрепа на юношата на клуба Ансел Андреев и неговото семейство. Ансел, който е от набор 2009, пострада тежко по време на футболна среща на своя отбор. Кракът му бе счупен, като фрактурите са тежки. Той претърпя серия от интервенции в УМБАЛ "Св.Георги" в Пловдив, като заключението на лекарите е "Множествени счупвания на дясна подбедрица с метална остеосинтеза". В същност металните остеосинтези са многобройни. На момчето предстои дълго и тежко възстановяване, като неговата продължителност е неясна към момента. Нужни са множество различни процедури, които да бъдат прилагани стриктно, без забавяне, по утвърдена от специалистите програма.

В помощ на Ансел и неговото семейство "Марица" започна кампания за събирането на средства, които да дадат възможност на момчето да получи качествени грижи и да спомогнат за осигуряването на многобройните процедури, в следствие на които то да се възстанови и отново да го видим на футболния терен. Много от децата и юношите от ДЮШ, техните семейства, треньорският колектив на школата, футболистите от мъжкия отбор и треньорския му щаб, служители, както и ръководството на клуба вече дадоха своя принос и ще продължат да го правят. Призоваваме ви да помогнете и вие! Начините за това са няколко:

  • Чрез превод по банкова сметка на семейството в ОББ: BG20UBBS81551015801233, BIC код: UBBSBGSF, титуляр на сметката: Найден Йорданов Андреев (баща на Ансел)
  • Чрез дарение в предвидената за това кутия, която ще бъде поставена в кафето на стадион "Марица" за контролната среща с "Крумовград" в петък, както и за първия домакински мач на "Марица" от подновяващия се шампионат във Втора лига.
  • Чрез превод през REVOLUT: LT213250090591432015, swift code: REVOLT21. Титуляр: Найден Йорданов Андреев (баща на Ансел)

Ансел е силен, той вече го доказа, но има нужда от подкрепата ви! Бъдете съпричастни и подкрепете него и семейството му! Така завършват от клуба.