Елитният отбор Лудогорец U17 завоюва класическа победа с резултат 3:0  в контролна среща срещу Берое U17. Мачът беляза края на подготвителния лагер на момчетата на старши треньора Мартин Цирков.

Филип Гигов откри резултата в 35-тата минута. Той оплете кълбото в мрежата на Берое след изстрел с глава от корнер и центриране на Исмет Хасан.

В 55-тата минута Елисей Съров сам изработи удар от границата на наказателното поле и увеличи предимството на Лудогорец до 2:0.

Малшанс лиши „орлетата“ от ново попадение във вратата на противника, след като в 75-тата минута Георги Пенев изтърва дузпа.

Само пет минути по-късно обаче Станислав Витанов се погрижи отборът му да си тръгне с класическа победа от срещата. Попадението дойде от корнер след центриране на Калоян Божков.

Целият треньорски екип сме доволни от положителния завършек на подготвителния лагер. Момчетата се влагаха, стараха, работиха с хъс да се докажат. Всеки ден имахме двуразови тежки тренировки, проведохме предварително замислените дейности. Най-важното е, че се опазихме от контузии, коментира наставникът на Лудогорец U17 Мартин Цирков.