"Марица" (2007) записа служебна победа над тима на "Атлетик" (Куклен) в отложен мач от Областната група U17. Това бе последната среща на тима за годината. Така момчетата на треньора Димчо Беляков събраха актив от 30 точки и ще зимуват с равни точки с лидера "Спартак".

"Марица" (2008) изигра добър мач, но отстъпи с 3:2 на състава на "Черноморец". Двубоят от Зоналната група U17 се игра на стадиона в село Маноле. Хасан Байрям отбеляза едното попадение, а бургазлии си отбелязаха и автогол. "Жълто-сините" заемат 9-то място с актив от 15 точки, а в последния си мач ще гостуват на "Локомотив" (Стара Загора).

В Зоналната група U14 "Марица" загуби с 4:2 от "Черноморец". Калоян Палийски реализира едното попадение, а другото бе автогол. Момчетата на Величко Величков са 12-ти в класирането с 15 точки. В последния кръг те ще гостуват на "Локомотив" (Стара Загора), като имат и отложен мач с "Ботев".

Двубоят от Зоналната група U15 между "Марица" и "Черноморец" бе отложен заради лошите метеорологични условия. Момчетата на Красимир Иванов са 5-ти в класирането със 17 точки и мач по-малко. В последния редовен кръг "жълто-сините" ще гостуват на "Локомотив" (Стара Загора).