При изключително тежки атмосферни условия, отборът на Септември София разби Спартак Варна с 7:0 в елитната юношеска група до 15 години.

Играчите на Ясен Даскалов продължават да бъдат едноличен лидер в класирането, а днешната победа бе извоювана след 2 гола на Деян Буаказ и попадения на Димитър Маринов, Александър Вутов, Борис Стоянов, Стоил Йорданов и Васил Атанасов.

Юношите на Септември София - Валентин Доцев и Петър Миленов подписаха своите професионални договори със септемврийци.

Родените през 2006 година играчи са част от академията на Септември през цялата си спортно - състезателна кариера, като двамата нееднократно са доказвали техните безспорни футболни качества и характер на терена, с които заслужено спечелиха доверието на своите треньори и днес техните договори станаха факт.

Валентин Доцев играе на поста полузащитник, капитан на своята възраст, който винаги е бил пример за отдаденост и борбеност.

Петър Миленов играе на позиция нападател, като през изминалият сезон отбелязва 20 попадения за "септемврийци.

През настоящият сезон и двамата са част от дублиращия тим на Септември и са с основна заслуга за класирането на отбора до 18 години напред към 1/2 финалите в турнира за купа БФС. През сезон 2021/2022 са носители на купата в турнира за младша възраст.

И двамата са пример за принадлежност и лоялност към своя роден клуб, която продължават да доказват през годините, чрез взаимно доверие по пътя на тяхното професионално развитие.