Изиграха се реваншите от 1/4-финалите за Купата на БФС. В първия мач за деня футболистите на ЦСКА родени през 2010 година отстъпиха с 0:2 пред Лудогорец и отпаднаха от надпреварата.

Във втората среща възпитаниците на старши треньора Стамен Белчев, които са набор 2006-а година, сразиха с класическото 3:0 като гост връстниците си от Славия и с общ резултат 5:1 продължават уверено напред към полуфиналите, където са още тимовете на Септември, Ботев (Пловдив) и Левски.

През първото полувреме червените надиграха белите на изкуствения терен на стадион "Александър Шаламанов" и заслужено откриха  резултата в 34-ата минута чрез Кирил Георгиев, който направи добавка с глава след изстрел в гредата на Васил Каймаканов.

През втората част натискът на младите армейци продължи и в 52-ата минута Каймаканов бе фаулиран и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Димитър Христов, който хладнокръвно се разписа за 2:0. Точка на спора сложи Кирил Георгиев, който отбеляза втория си гол в мача, възползвайки се от силен шут на Каймаканов, който бе избит от стража на Славия и ситуацията завърши с безпогрешна добавка  за класическото 3:0.

Победителят в турнира за Купата на БФС при тимовете до 18 години ще получи правото да участва в младежката Шампионска лига.