Отборът на Национал (U17) се наложи над Септември (U17) с 1:0 в отложен мач от Елитната юношеска група до 17 г.  Срещата започна с добра ситуация за гостите, последвана от две добри възможности за Национал, които Румен Колев и Кристиян Горянов не успяха да реализират. Резултатът бе открит малко по-късно. В 28-ата минута Горянов преодоля няколко съперникови играчи и от линията на наказателното поле стреля силно и точно към вратата на съперника. Топката се отклони малко от играч на Септември, но влетя в мрежата за 1:0.

Гостите отговориха с няколко добри атаки, но най-доброто положение до края на полувремето се откри пред Александър Марков, който от чиста позиция стреля в аут.

Второто полувреме започна с опасност за гостите. Атака отляво завърши с диагонален удар от малък ъгъл, който вратарят Йордан Димитров отрази. Съперникът опитваше постепенни атаки, докато момчетата на Георги Божанов и Николай Христов играеха конкретно. Така от доста отнети топки бяха организирани опасни атаки. Горянов на два пъти излизаше очи в очи с вратаря на съперника. Първият му удар бе спасен, а вторият мина покрай гредата. Нови две възможности се откриха пред Кирил Котев и Калоян Шкретов, но и те не завършиха с гол.

В последните минути гостите стигнаха до две положения след корнери. При първото се намеси вратарят, а при второто съперниковият нападател с глава изпрати топката над гредата. Стефан Крумов също можеше да затвори мача с втори гол, но силният му удар в края попадна във вратаря.