Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) постигна победа в поредния кръг на Югоизточната Трета лига. „Черно-белите“ надвиха Секирово с 2:1. Двубоят се игра от 14:30 часа на стадион „Пловдив“.

Локомотив успя да открие резултата още в 6-ата минута. Иван Узунов изведе Васил Църцев, който шутира, вратарят на Секирово пробва да спаси с крак, но топката влетя в мрежата за 1:0. В 10-ата минута играч на „зелените“ нахлу в наказателното поле на Локомотив и стреля неточно в аут. Малко след това Секирово пробва да се възползва от неразбирателство в задни позиции, топката мина встрани от вратата на Томов. В 35-ата минута скоростна атака на „черно-белите“ можеше да завърши с гол, но защитник в зелено се намеси и изчисти. В 42-ата минута Веселин Празов открадна една топка и изведе Антонио Миленков на добра позиция, стражът на гостите изби в корнер.

В началото на втората част Мартин Хайдаров стреля опасно от пряк свободен удар. Същото сториха и гостите малко по-късно. В 78-ата минута „черно-белите“ удвоиха своята преднина чрез Лесов. В 81-ата минута гостите върнаха един гол за крайното 2:1.

 Локомотив Пд II
81  Кристиан Христов Томов – КАПИТАН – ВРАТАР
4  Видол Димитров Сейменски
66  Мерт Дурсун Салим
69  Александър Йорданов Георгиев
21  Пламен Маринов Петров
88  Мартин Христов Хайдаров
28  Васил Атанасов Църцев
80  Иван Ангелов Узунов
77  Божидар Кирилов Костадинов
31  Веселин Викторов Празов
6  Антонио Антонов Миленков
 Резерви
22  Даниел Армен Амбарцумян – ВРАТАР
20  Георги Иванов Михайлов
27  Тодор Ивайлов Нейчев
29  Иван Димитров Кръстев
8  Иван Илиянов Арамазов
10  Александър Митков Колев
13  Тони Иванов Лесов
89  Кристиан Атанасов Орманов
17  Марио Георгиев Начев

Главен Треньор: Христо Евтимов Златински